tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kevättä rinnas

  Viime viikko meni lomaillessa Levillä. Oli joka päivälle niin paljon ohjelmaa, ettei yöelämää tarvinut yhtenäkään päivänä käydä katsomassa. Ajatuksena oli lähteä sinne hiihtelemään, mutta metriäkään ei sitten tullut hiihdettyä kun oli muuta tekemistä niin paljon. Käytiin laskettelemassa ja kelkkailemassa ja yhtenä päivänä käytiin kylpylässäkin, joka oli kyllä niin täynnä ihmisiä, ettei sielä ollut mukavaa uiskennella. Auringostakin päästiin nauttimaan parina päivänä.




  On se kyllä pitkä matka ajella autolla Leviltä kotiin. Kotimatka kestikin melkein 14 tuntia ja palautumiseen siitä meni pari päivää, kun saatiin vielä tuliaisiksi pieni vatsatauti. Nyt kun elämä jälleen voittaa niin aloin suunnittelemaan kesän istutuksia ja ensimmäiset siemenet sainkin jo istutettua. 



  Pääsiäisaskartelujakin ehdin tänään pikkusen suunnitella ja yhden sain jo toteutettuakin. Olikin lomaviikon aikana kevät jo edistynyt sen verran, että löysin isoja pajunkissoja, joista sain tehtyä ovikoristeen jouluisen havukranssin tilalle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti